lunes, 7 de noviembre de 2011

How to make pizza?


Ingredients

1 package active dry yeast - 50 gram - 17637 ounces 
1 cup warm water - 200 c.c - 31 cubic inch
2 tablespoons olive oil -  10 c.c  - 1,55 cubic inch
1 teaspoon salt - 3 gram - 0,1 ounces
2 teaspoons white sugar - 6 gram - 0,2 ounces

2 cups bread flour - 500 gram -  17637 ounces

Procedure
1.     In a small bowl, dissolve yeast in warm water. Let stand until creamy, about 10 minutes.
2.     In a large bowl, combine 2 cups bread flour, olive oil, salt, white sugar and the yeast mixture; stir well to combine. Beat well until a stiff dough has formed. Cover and rise until doubled in volume, about 30 minutes. Meanwhile, preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C).
3.     Turn dough out onto a well floured surface. Form dough into a round and roll out into a pizza crust shape. Cover with your favorite sauce and toppings and bake in preheated oven until golden brown, about 20 minutes.


Ingredientes

1 paquete de levadura - 50 gramos - 17637 onzas
1 taza de agua tibia - 200 c.c - 31 pulgadas cúbicas
2 cucharas de mesa de aceite de oliva  -  10 c.c - 1,55 pulgadas cúbicas
1 cuchara de té de sal - 3 gramos - 0,1 onzas
2 cucharas de té de azucar - 6 gramos - 0,2 onzas

2 tazas de harina - 500 gramos -  17637 onzas

Proceso
1.     En un bowl pequeño, disolver la levadura en agua tibia. Dejar hasta que se ponga cremoso, acerca de 10 minutos.
2.     En un bowl grande , combinar 2 tazas de harina, el aceite de oliva, la sal, el azucar  y la mezcla de la levadura; revolver para que se mezcle bien. Batir bien hasta que se forme una casa concisa. Cubrir y  dejar levar hasta que obtenga el doble de su volumen, acerca de 30 minutos. Mientras tanto, precanlentar el horno a 175 grados C.
3.     Bolcar la masa en un una superficien bien cubierta por harina. Moldear la masa co forma redondeada y colocar en una fuente para pizza. Cubrir con tu salsa e ingredientes favorito y cocinar en el horno ya precalentado, acerca de 20 minutos. 

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